Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighet

Trampar jag på dig när jag i all hast försöker komma förbi något annat ?



Existerar en du
mer än en gång

Innerst inne ber jag
att du vrider dig i plågor
inte bara ibland utan varje natt

Skrattar när du gråter
för det är så jävla patetiskt

Innerst inne
för mig
ska du äta fisken rå
och bada i snön vi gjorde till is av mina tårar

Önska att du grät av skratt
för att slippa plågan några minuter

Minns du minnena?

Titta på månen
ser du hur ful den har blivit

Sätt dig i båten
träet har murknat

Ät av svampen
den är sen länge förgiftad

Innerst inne
vill jag att du ibland ska hata mig
som jag ibland hatar dig
för då har du iallafall inte glömt mig




Fri vers (Spoken word/Slam) av A-F
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-01 21:35



Bookmark and Share


  Noomi Sjöberg.
Väldigt fin text!!
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

A-F
A-F