Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till S:


Wow

Onsdagmorgon och jag ser dig. Genom 42:ans smutsiga fönster.

Tappar mina andetag - ryser till.

Samma wow sköljer över mig som första gången min blick landade på dina läppar.

Lika handfallen - samma kittling.


Då:

Jag måste ha honom.


Nu:

Du är min.


Min!




Fri vers av malin...
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-02 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...