Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi älskar varandra,

då vet vi att vi älskar varandra.




Hur vet vi att vi älskar varandra?

 

 

Kan du se min själ,

när du möter min blick?

 

Kan du känna att du älskar mig,

från djupet av ditt hjärta?

 

Kan du känna,

att du bara vill vara i min famn?

 

Kan du känna dig som en magnet,

när vi är i samma rum?

 

Kan du känna min själ,

när den besöker dig i drömmarna?

 

Kan du känna mitt ljus

som värmer dig?

 

Kan du känna,

att jag andas din luft?

 

Kan du känna,

att jag sänder dig ljus och kärlek?

 

 

Kan du känna,

att du lever i mitt hjärta?

 

Kan du känna,

att jag rör vid din själ?

 

Kan du känna,

 min kärlek till dig?

 

Ja, då är du min, älskade,

Och då är jag din, älskade.

 

Ja, då vet vi,

att vi älskar varandra.

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-02 18:17



Bookmark and Share


  M:tin
Tycker om!!!!!!
2016-04-20

  Ari Viklund
en djup kärlek som
vet att den är sann
bör man inte missa
2011-03-02

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet. =)
2011-03-02

    Ken Cassel
Men det är väl klart att vi älskar varandra, Ninanion!
:)
I alla fall som bästa vänner, hoppas jag!:)

Jättefint skrivet av dig, min vän
=)
Bokmärker denna!

Kram

Ken
2011-03-02

  LenaJohansson VIP
fint..så är det
2011-03-02

  Jan Byqvist
vacker dikt <3 bra gjort :). gud fick tårar jag läste den, ta hand omdig.<3
2011-03-02

  Johan Bergstjärna VIP
Ja då vet man, mycket fint skrivet!
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP