Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet kan aldrig bli problemfritt - och det är inte meningen heller - det är ju av motgångar vi lär, men ändå...ibland får man drömma... (Eget foto)


Jag tänker mig en dröm så sann...



Jag tänker mig en dröm så sann
där ingenting är svårt
där allt som tyngt i många år
som tagit riktigt hårt
helt plötsligt bara vänder om
och banar en ny väg
för alla underbara ting
där jag tar nya steg

en dröm om molnfritt himlavalv
om glädje och om skratt
där ljuset även brinner
trots att dagen blivit natt
jag tänker mig en harmoni
en vacker glädjesång
som räcker till oss alla
ja hela året om!










Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 311 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-03 10:41



Bookmark and Share


  Janne
Fina drömmar känner
jag här i dina ord
smeker mina sinnen
Tack för jag fick läsa
denna fina text

"vad vore livet utan drömmar
som berikar oss"
2011-03-07

  Ninananonia VIP
Härlig dikt! :)
Jag drömmer också den drömmen :)
2011-03-03

    Max Poisé
Utan drömmen är vi bara skal. Vi behöver fantasin och de soliga tankarna. Gillar viljan att brytagenom den hårda yta av realism och blanda ut och spä med drömmar!
2011-03-03

  ULJO
Så skulle man vilja ha det.
2011-03-03

  LeeJasmine Livredd
Riktigt bra!

*applåd*
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen