Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU STÅR DET STILL (IGEN)



Trött tok tycker turbulent
tillvaro trugar.

Tom topp tullar tragikomiskt,
trycker till trumvirvels-
tristess till takhöjdstrassel.

Trubbelsamma tankar trilskas
tvivelsutan tycker tvenne
trombonister ticks-tråkigt,
träliga tarvligheter
tryter till tystnad.

Törhända trigonometrisk
triptyk tål taskspel,
tänk tanken, tål tillsägelse
tillochmed tacksamhet
trugandes tamt till tack.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 669 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-03 11:39



Bookmark and Share


  Connie
Gillar din lek med orden ;)
2014-06-05

  Sofhia Wirström
vad härligt du leker med orden...bra skrivet.
2011-05-10

  Kim VIP
Smygläste att triptyk är en altartavla, själv minns jag det som två fåglar i någon komisk uppsättning av typ Hasse Alfredsson el liknande?!
2011-03-07

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Bravo
(Har du lekt med någon annan bokstav också?)
2011-03-05

    T.R.
otroligt! jag har aldrig provat att skriva sådär, med samma bokstav ibörjan på alla ord.... du gjorde det väldigt bra! applåd! :)
2011-03-03

  Katarina O´Nils Franke
Rungande applåd för snygg allitteration!
2011-03-03

    tramp
detta var bra !
Applåd !
2011-03-03

    ej medlem längre
Jag tycker inte det står still, snarare en högst levande uppbyggnation av T - strukturerade versformationer. Snyggt jobbat!


@nn
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar