Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan mars kännas som en enda stor väntan


Grå marsdag

Grå marsdag
utanför mitt oputsade fönster
vad väntar jag på
hoppas jag något än
jag vet ju
alltför väl att i detta liv
är ingenting fullkomligt
väntar jag månne på en ängel,
som plötsligt
utan förvarning
kommer och tar mig vid handen
och säger
kom nu
så går vi hem
till mig




Fri vers av baruk
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-03 13:28



Bookmark and Share


  Filosofen2
Oj, den där texten är både tung, väntansfull men så full av längtan efter kärlek, åtrå och ett hem där liv och lust får plats...
2011-03-04

  walborg
Det blir ljusare nu kära vän.
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

baruk