Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga droga

Ett intensivt beroende

Kärleksheroin

Ett andetag
Motsvarar
Ett gram

Jag betalar
I komplimanger

Du faller
Varje gång

Känner din hud
Känner kicken

Dina läppar
Botar abstinensen


Amor spänner bågen
Skjuter i min ven

Du är
En hallucination

Jag är
Hög på dig




Fri vers av Blowingbubbles
Läst 683 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2011-03-03 18:17



Bookmark and Share


  ellenheiman
gaha!! sjukt bra. du är bra.
2011-11-12

  Mats Henricson
Den enda legala drogen ! Suveränt ! Bokmärker !
2011-08-10

  Gunnar Hilén VIP
tack drogen !
2011-06-20

  * MARY *
så jääääävla braaaaaa..... som vanligt !!!
2011-04-02

  Tigerlilja|
önskar jag kunde ge fler applåder. får mig att vakna ur tråk-transen i vardagen och styrka att slå sönder alla motgångar som ingenting... som att det inte finns några gränser. och det har inte du heller :)
2011-03-31

  Sophia
Vackert och rått! Tycker dina jämförelser är ruskigt bra. Känsla, säger jag bara
2011-03-28

  Nattsuddan
Äntligen ett beroende som gör en gott. ^^
2011-03-23

  queenia
där satt den... :)
2011-03-07

  LeeJasmine Livredd
Gillar starkt!
*bokmärker*
2011-03-06

  Line W
Snyggt och sensuellt! Skitbra!
2011-03-06

  S.Wilhelmsson
Riktigt snyggt gjort! Gillar den verkligen
Bra gjort!
2011-03-04

    Ninni
Gillar't, bokmärke&applåd!
2011-03-04

  Tigerlilja|
det bästa jag läst på länge! exklusivt för de som vågar. och du får fram det så fint, utan att låta som en moralkärring (kan lätt bli så på temat) sticker ut. tycker om!
2011-03-03

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Spännande, bra och härlig att läsa. =)
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Blowingbubbles
Blowingbubbles