Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Evighet...


Just Nu!

Just Nu

Befinner Vi Oss

På Den Eviga Dagens

Gryende Morgon

DICKSCOTT 2011




Fri vers av Dick Scott
Läst 546 gånger
Publicerad 2011-03-03 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dick Scott
Dick Scott