Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När världen blir för tung.

Världen kan vara tung att ensam bära på sina axlar.
Alla klarar vi inte av lika mycket, vissa av oss nöts ner alldeles för snabbt.
Nu har du lämnat oss, lika snabbt som våldsamt.
Saknaden är stor, smärtan stark men för dig ska vi vandra vidare.
För en dag återförenas vi alla, alla kommer vi att bli kallade och alla kommer vi att få vila tillsammans, i paradiset.
Tills dess ser vi alla upp till dig medans du med dina vackra änglavingar vakar över oss.




Fri vers (Fri form) av timetoshine
Läst 221 gånger
Publicerad 2011-03-03 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

timetoshine
timetoshine