Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergivna.

Har pulsat i snö med fina vänner, sett både mörker och ljus.
Besökt husen ingen annan besöker – de står där, tomma dag ut, dag in och skyddar de kvarlämnade ägodelarna och minnena från förr.
Men i dag fick de all den uppmärksamhet de förtjänar, än en gång lyste solen över dess tak och in genom dess fönster.
Varje rum, varje liten detalj är förevigat via blickar för det som en gång varit och nu för alltid kommer att leva med oss.




Övriga genrer av timetoshine
Läst 252 gånger
Publicerad 2011-03-03 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

timetoshine
timetoshine