Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar Jesus

och ingen människa ska komma och säga att jag tror fel. Det är helt och hållet upp till Honom. Och om man behandlar sina medmänniskor illa, kan man INTE älska Jesus! Ej heller anser sig vara frälst! Jesus dog för oss ALLA! Men det avgörande på yttersta dagen är: hur behandlade du sin nästa.. Detta tar INTE bort nåden!




Fri vers av baruk
Läst 446 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-03 20:09



Bookmark and Share


  Filosofen2
Jesus sände ut sina profeter för att frälsa världen.
Jesus ord var, är och förblir.

"Fräls världen, berätta vem jag var."
"Visa att det finns under, få alla att älska sig själva."

Om man läst sin bibel ser man att förakt, styrning av tolkning och orespekt inte är tillåtet.

Frälsa värden är att vinna andras förtroende, ge, ta, älska varann så man verkligen kan le.
Säga snälla saker och ge visdom, lärdom inför livet.

Jag ÄLSKAR JESUS.
Men vill aldrig att någon ska ta det från mig.
Respekterar alla som är frikyrkliga, men att bli inlurad i sekter för att få betala halva sin lön är helt absurt!
Var det så Jusus lärde ut?

Nej, respekt och harmoni med själ och hjärta!
Länge leve Jesus, länge leve kärlek och förståelse...

//Drömmaren 1
2011-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Är det också du som ÄR Jesus?
Nu är det ju plötsligt DU som bestämmer vem som är en Jesu lärjunge och vem som inte är det.
Vem satte dig till domare?
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

baruk