Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den avgörande frågan.


Hur behandlade du din nästa?

Hur behandlade du din nästa
är frågan vi alla ska få
uppå yttersta dagen.
Och, vad svarar vi då?




Fri vers av baruk
Läst 463 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-03 20:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det här är något som alltid dras fram av alla som själva menar sig vara bättre än alla andra för att de MINSANN har gjort SÅ många goda gärningar etc, etc.
Men nu är det faktiskt inte på grund av gärningar som man blir frälst.
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

baruk