Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätt punkt för alla självutnämnda frälsare här.

Snälla redaktion på Poeter.se. Sätt ÄNTLIGEN PUNKT för de människor här, som förstör för så många! Jag anar ett stort människohat bakom deras inlägg mot alla, som inte tänker som de själva. Snälla: Låt inte dessa självutnämnda frälsare längre få fortsätta här! Vi har stått ut med detta länge nog! De har tusen problem, som de överför till andra! Nu får det vara nog!




Prosa av baruk
Läst 534 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-03 21:29



Bookmark and Share


  Filosofen2
Elaka kommentarer! Usch för såna! Ja, man kan ju öppna en sajt för alla elaka människor, så kan de plåga varann.

Jag har inte råkat illa ut, men vet att många gjort det, hu så hemskt....
2011-03-04

  Mats Henricson
Och, i de mest extrema fallen gäller ju Walborgs kommentar, fullt ut ! Plus att man, via red, kan få de värsta avstängda (och t o m utslängda !) ....
2011-03-03

  Mats Henricson
Förstår ändå inte, jag har haft (och har) kontroverser med några här, men , när det blir för jobbigt, då kan man, faktiskt, "tiga ihjäl diskussionen" (det har jag gjort, med framgång , flera gånger..)
2011-03-03

  walborg
Käraste fina människa. Blockera blockera!!!!!
2011-03-03

  Larz Gustafsson VIP
P.S. Det är Jesus som är Frälsaren, inte jag eller någon annan människa här på jorden. D.S.
2011-03-03

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar ingen.
Vem är det egentligen som hatar?
Vem var det som startade denna kampanj mot oss kristna?
Scrollar man ned så hittar man svaret.
2011-03-03
  > Nästa text
< Föregående

baruk