Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pittoresk akvarell

Mina ögon förbiser
tiden står stilla,
jag reserverar mina blickar för ditt bleka avtryck som i den mörka sommarnatten passerar oss med ett akromatiskt leende.

Dina meningar fyller två olika rader utanför mitt fönster,
Det får den kalla nattens livfulla skugga att svika för ett ögonblick.
Mitt sista brev till dig har stått tomt ikväll.

Du som är den ända jag ser, men ändå vågar du bara uppenbara dig i mina drömmar. Trots att du är så nära är du någon annan.

Jag behöver inte leta längre, jag har funnit det jag söker i en särpräglad nyans.

En nyans som influerats av din flammande

låga








Fri vers av Anton the poet
Läst 480 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-04 12:28



Bookmark and Share


    sajo
Vackra ord att läsa.
2011-03-08

    Sara L.
Jag läser om och om igen och kan inte sluta. Jättefint skrivet.
2011-03-05

  anits VIP
Mycket vackert målar du dina ord
till en fin akvarell
2011-03-05

  Ninananonia VIP
Vacker akvarell :)
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Anton the poet
Anton the poet