Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny är bara det som var

Allt är inte som förr i en tid av tid
Nu kan jag gå vägen fram i en underdånig blick
En bekräftelse av vad världen vill oss idag
Svaghet är styrka när ordning oss förmår
Ett mod som kommer snart
Öppna ett fönster och låt ljuset komma in
Inget behöver förändras
Det som sker, sker
Ny är bara det som var
Se oss omkring
Vingar är fågeln given som i ungdomens tid
Allt kan rota sig när stormen har bedarrat
Lek barn och ta med dig själv på ålderns höst
Lyckan är en plats i rabattens skönhet
Utveckling är inte som vi tror
Verkligheten är en föreställning bortom sanning
En referenspunkt för jaget.




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-04 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist