Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bad boy - limerick


Så var det brunstiga Edmund från Örestad
som kucklade med bruttor till den grad
att hans stackars fruga Rut
kom i upplösningstillstånd till slut
och helt enkelt dränkte n i ett syrabad!!!




Fri vers av Bodil Sandberg VIP
Läst 670 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-03-04 10:02



Bookmark and Share


  Ronny Berk
bra som limerick men illa i verkligheten- såvida det inte var garvsyra
2011-11-27

  Epione VIP
Ja Edmund den satan fick vad han skulle ha. :)
Kanonbra och ett leende jag tar med mig till jobbet idag
2011-04-11

  Myy VIP
Ja, någon ordning får det väl lov att vara;)
2011-03-07

  Nina V A
Du är limerick-queen, och bjussar så galet många breda skönsmil i din konst
2011-03-05

  Lilla My* VIP
Yes!! Så ska limerickEdmund tas!!:))
2011-03-05

  Karin Rosberg
Ha, ha och fniss! gud så härlig!!
2011-03-04

  Erik L
Fyndig och rolig limerick som alltid.
Framförallt var titeln riktigt klurig med tanke på innehållet :)
2011-03-04

  Drömfångare
Haha, man måste ju bara älska dina cyniska limericks xD
2011-03-04

  © anakreon VIP
Ja, dylikt beteende fräter på tålamodet.
Calle
2011-03-04

  erkki
To my file
nätet-smile :-)
2011-03-04

  walborg
Huhuhu!
2011-03-04

  aol
den här behövde jag vilken sensmoral mitt i gapskrattet
2011-03-04

    Maria Malm
En dålig pojke, som blir en badande pojke..så kan det gå i limerick-världen!
2011-03-04

  Peter Olausson VIP
den var bra, och med sin moral också!
2011-03-04

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ja jisses. Vissa kvinns har kraft...tänk att lyft´an i ett syrabad...strongt och muskler...får man göra så?
Kanske om man heter Rut?
Tack för morgonsmile på mungiporna Bodil
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg
Bodil Sandberg VIP