Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Leonard Cohens "Take this waltz". http://open.spotify.com/track/40vBiG7Fzd9qlfPWZOh2Wz


Fredagsvals

Lägg din arm runt min brutna midja,
snurra mig runt din sol,
tills jag glömmer varför den är bruten.

Ta min hand i din,
styr mig i rätt riktning mot oändligheten.

Dansa med mig under stjärnhimlen,
tills den är vi.




Fri vers av Känslovarm
Läst 382 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-04 18:32



Bookmark and Share


    Valdy
Va duktig du är.
2011-04-19

    Snelin
Sjukt bra skriven! Riktigt vacker, har suttit och läst om den flera gånger nu och det blir bara bättre och bättre för varje gång!
2011-03-04

  Ninananonia VIP
Vacker dikt.
Längtan efter närheten till din älskade.
Vackert skriven.
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Känslovarm
Känslovarm