Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg vem ska jag vara ..

om inte mig själv?




Fri vers av Havsjungfrun
Läst 529 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-03-04 19:35



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Kan bara vara så. Bra!
2011-04-12

  Suzy med punkterna
Behövs ej mer...
2011-03-15

  Järnkatten
Minimalistiskt och kärnfullt :)! Touché!
2011-03-10

  Junitvillingen
Klok insikt & precis som det ju ska vara!
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Havsjungfrun
Havsjungfrun