Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är kärlek

Du själ är sanningen
Vi möts ibland
Allt är kärlek
Det yttre vilseleder mig
Det inre också
Jag ror över havet
Själ, ge mig riktningen
Jag följer dig
Du är så känslig - som ljuvlig musik
Öarna ger mig sällskap
Jag har en skärgård där måsarna skriker
Örnen är vacker när hon flyger
En dag är resan slut
Jag hoppas att den dagen kan vänta tills jag är beredd
Först möten med mitt sanna jag
Själen det är du
Renhet är riktningen
Jaget och hela kusten ska förenas med dig
Livet är inte meningslöst
Känslan är stark när vi möts
Du är den drogen jag vill ha
Lugn, vis och kristallklar
Ja, det är jag
En rorsman som erövrar fler öar.




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-05 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist