Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod min vän

Nu är det dags igen
Känslor börjar vakna till liv
Rädsla är ett hopp om glädje
Jag kan inte förlora mig själv
Hem är hem
Äventyr är något annat
Kärlek är kampen
Man kan vinna mycket
Det kan göra ont
Mod min vän
Det yttre blir en del av ditt inre
Nyanser i regnbågens färger
Själ ge mig riktning
Jag vill följa dig
Människans intellekt är bristfälligt
Vi har hittat ett språk
Du vill mig väl
Jag är rädd
En kärlekshandling över gränser
Mitt jag har upplevt dig.




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-05 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist