Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allvar är min lott

Höj blicken i en blå värld av flärd
Lås upp dörren till något annat
Gemenskap i ett väntrum av kompromiss
Allvar är min lott
Lust kan vara vettigt även fast det regnar
Ge mig ditt förtroende
Jag hör dig andas i en osäkerhet
Meningen är kärlek
Rädsla är min väg till dig
Kan vi inte förlåta och dansa en stund
Livet kan vara kul - inte bara syna dumhet
En öl eller två utan ansvar kan inte vara fel
Jag dör lite grann så du vågar komma fram utan rädsla
En provokation utifrån och jag håller dig i handen
Mitt intellekt är bättre nu
En trygghet mot skitprat
En dag kan vi slänga bort nycklarna
Vi är accepterade som vem som helst.




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 225 gånger
Publicerad 2011-03-05 03:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist