Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet vänder nu

Barn lek med ord i trygghet
En dag blir du du
En lukt av natur
Denna trädgård har fått en vacker inramning
Hjärtat ger dess syre - första blomman i april
Bli din vän
Se regn och sol i en mening
Ja, en yttre förståelse
Vi är vi i en individs ansvar
Anpassning är inte enbart ett medgivande eller motgång
Medkänsla är sin egen resa
Livet vänder nu
Ser mig i spegeln
Inte vacker men ändå jag
Barnet gav mig en andra chans
Du var min rädsla för kärleks skull
Mitt hjärta har gjort sitt val
Vägen är framåt.




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 234 gånger
Publicerad 2011-03-05 03:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist