Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordet vi, har ett egenvärde

Båten tog mig till kärleken
Ett ingemansland där ordning råder
Jag ser mig själv i andra
Domen delas av oss alla
Ordet vi, har ett egenvärde
Jag, står för trädgårdsmästarens revirtänkande
Överjaget håller ordning i en vilsen värld
Landet bortom är hennes referens
Motgångar håller oss på mattan
Men en dag tar kärleken oss över tröskeln till något annat
En fridsam bris vid havet där vågen når land
Kärlek är en allvarlig lek - men låt oss leka en stund
Du är inte sämre än jag i ett land där närhet ger oss tro på något större eller mindre
Stöt inte bort mig för att jag älskar livet
Nej, du människa åk på en Ålandskryss och ät, drick, dansa och var glad
Vi ska kunna ha kul utan skuld
Jag är ingen perfekt människa
Livet kan vara så underbart, men ändå göra så ont ibland
Ja, så är det och så ska det vara, då kan vi växa.




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-05 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist