Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaffe latte och muffins...

smakar ljuvligt
solen smeker
glada leenden
på kaféets uteservering
är det åter fullsatt
lyckliga vi
hälsar på nuet
stannar kvar där
i värmen av varandra




Fri vers av mariasan
Läst 486 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-13 12:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2011-05-15

  Anna*
Varmt och gott! Applåder
2011-03-13

    ej medlem längre
Sök i detta enda av sökandet efter värmen av vårsolen
2011-03-13

  Linda CH VIP
En härlig vårdikt! Upplyftande....
2011-03-13

  Maiah VIP
Mysig dikt som får en att längta till våren och alla ute- caféer......
2011-03-13

  aol
underbart skriftat, blev glad tack vännen
2011-03-13

    ej medlem längre
Underbar hyllning till vardagens extas
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

mariasan
mariasan