Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tivoli.



Jag hatar sockervadd.
Det ser skönt sticksigt ut som yllesockar, men
det är bara sött sött sött och kladdigt.

Du hatar tivoli.
Det ser blinkande och allvarligt roligt ut, men
på insidan är det lerigt och yrsligt och högljutt.


Vi ses i mitten.
Mitten.
Vi ses senare.
Sen.

Vi ses kanske.
Inte mer.


Säger vi, och ler.









Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 402 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-05 19:04



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Du har en svårbeskrivlig stil som på samma gång är slängig och på samma gång precis. Uppfriskande!
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson