Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skänkes

Jag har en massa snö och kyla liggandes
som jag inte har någon som helst användning av

Tänker nu byta upp mig mot sol och vår
Eventuellt till sommar direkt om det skulle gå

Du behöver inte kontakta mig och kolla om jag är hemmma innan du kommer
Bara kom och hämta.
Jag blir bara glad om skiten är borta när jag kommer hem

Det är först till kvarn som gäller, så var snäll och lägg på ett kol!

Har ni några frågor kan ni maila mig på
trottpasnoovinter@villhavarme.nu

(trött på snö och vinter, vill har värme nu)




Fri vers av Therés
Läst 243 gånger
Publicerad 2011-03-05 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!