Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig varsamt utan att skapa kaos

Viska mitt namn i nattens dunkel.

fånga mitt hår, lek och vira det mellan dina fingrar.

Skriv mitt namn i ditt hjärta

Lova mig bara en enda sak

Då du går, lämna mig hel.




Fri vers av Filosofen2
Läst 426 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-05 20:43



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Så stämningsfullt.
Tack!
2011-03-05

    ej medlem längre
Mycket bra, gillar!
2011-03-05

  NiklasB
Ja vacker. Sorglig. vacker.
2011-03-05

    svarta ängeln
Så stark så vacker.

Gillar.
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2