Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång trasig- nu stark... Trasig, sår ingen ser- Hoppas jag kan gå vidare en dag....


Trasigt hjärta talar om en framtid med livet



En minut i taget

En timme i taget

En dag i taget

En månad i taget



Att trasas sönder får livet att krympa.

Att mista allt får hjärtats slag att stanna

Att ha ett rum på en jour, tar sönder själen

Att ensam kämpa ger utplåning



Ett år i taget

Två år i taget

Tre år i taget

Fyra år i taget


Ett hem skapar sinnesro

En tro ger glädje

Vänner ger styrka

Planer skapar energi

Våga ger ny start i livet


Slutar räkna

Börjar se livets lyckliga dagar

Öppnar en ny väg

Stänger ute elaka själar

Släpper in och omsluter

Vinner över rädslor


Ett liv skapas om igen

Jag tror

Jag vill

Jag orkar

Jag kan

Jag vet

Jag jag jag jag jag




Fri vers av Filosofen2
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-05 21:24



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Wow.
Underbar text!
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2