Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om natten du kommer

Vaka över mig i natt
le mot mig när vi skiljs åt

Säg aldrig adjö
säg aldrig
lova inget du inte kan hålla

Om natten kommer du
om natten finner du mitt
lustfyllda rum som
aldrig uforskats.
Du viskar mitt namn och
lägger ditt huvud
mot min barm.

Då jag åter vaknar
du sakta seglar förbi.




Fri vers av Filosofen2
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-05 21:54



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackra och drömmande rader. // AA
2011-03-06

  Ninananonia VIP
Fin!
2011-03-05

  aol
underbart drömmande som en vacker flod där små smycken av längtan lyser här och där i vattenspegeln,
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2