Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små små små steg mot den vår jag väntar på

Hopprep

boll, allt rymmer en påse.

Små vårtecken

Sol

Iskallt

Barmark

Ljusare tider

Uteaktivitet





VÅREN KOMMER SNART!!




Fri vers av Filosofen2
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-05 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2