Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag minst anade

 

överrumplande

inspirationen kom

försvann lika fort




Bunden vers (Haiku) av Jenny Karlsson
Läst 512 gånger
Publicerad 2005-12-15 21:50



Bookmark and Share


  Anna H
Härligt och det stämmer såå väl!

Om jag ska peta, vilket du gör som du vill med, du behöver inte bry dig om det, men jag tror att jag skulle skrivit "försvann lika fort" på sista raden. Men det är bara min åsikt...

Jättebra!
2005-12-16

  Niklas Gladh
Det gäller att var med när det händer ;)
/Niklas
2005-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson