Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är bara en man

En kvinna som log en kärleksfull blick
Är jag vaken eller sover jag
Du är så vacker
Jag kan inte känna din ljuvliga lukt
Det gör inget
Bara du stannar en stund till
Du får inte överge mig nu
Din själ öppnas när du tittar på mig
Du är kvinnan i mitt liv i ögonblicket
Jag skakar i hela kroppen
Hjärtat slår utan obehag
Rädd för närhet, men du förstår
Vad gör du med mig
Din kvinnlighet är så självklar
Min ofrivilliga nakenhet är nästan pinsam
Vad ska vi göra nu
Ett ord bryter kanske tystnaden
Jag har inte mod, men längtan finns
Ett möte utan början eller slut
Du omkullkastar allt förnuft i mig
Jag är bara en man
Du är kvinnan jag vill ha
Allt är nog bara en dröm
Nu har jag slutat söka kärleken
Ja, en kvinna som kan beröra och förstå mig
Hon kan tala till mig utan ord
Hon är min
Inga avstånd längre
Allt är enkelt och sant
Jag har kommit hem
Hon har kommit hem
Svaghet har nu ingen betydelse
Nu kan vi älska i samma inre rum
Allt är som en dröm
Kom älskling och var mig nära.




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-06 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist