Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av vår



Idag lyser solen där utanför

så som den lyser här inom mig

känner att det spritter i benen

känner skrattet och glädjen

det doftar vår i luften

tänk vad det kan sätta fart

på en vintertrött känsla




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 652 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-06 13:49



Bookmark and Share


  UllaBritta
Ja, den längtan finns i oss alla. Sommaren lider mot sitt slut och vi längtar redan efter när allt börjar spira, och att få dansa barfota på daggvåt äng, plocka ett fång med vilda vackra blommor. Vi har något att se fram emot. Tack för en fin dikt. Höst kram.
2014-10-16

  Anna*
O, ja! Idag var också en sådan dag då alla gick i kortärmat och bara njöt. Det satt skrattande ungdomar i alla parker och det var en sommarlätt känsla. Må vi få många sådana dagar framöver! ♥
2011-04-21

  Roula O
så sant så..mkt vackert beskrivet om den känsla många bär på..
2011-03-31

  Suzy med punkterna
Våren skapar ny energi och vi behöver lapa i oss efter en lång vinter.
2011-03-30

  Lars Hedlin
Underbar!
2011-03-24

    ej medlem längre
Din dikt doftar verkligen vår och glädje!


"känner skrattet och glädjen

det doftar vår i luften"


@nn
2011-03-10

  Maria T
Fint. Här utanför sticker
snödropparna upp med
sina vita mössor
2011-03-06

  Elwania
du beskriver det väl
denna undebara vårkänsla
2011-03-06

    AA VIP
Vårbubbel. Fin text. // AA
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld