Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till någon som borde sova nu =)


Godnatt

Lägger täcket om dig
försiktigt
ser till att ingen kall luft
når din mjuka hud

Kryper ner brevid
och du kurar ihop dig
mot mig
som ett barn

Hör hur du andas lättare
när sinnet går på vandring
bland dvala och drömmar
sovljud

Håller om dig
känner lukten av dig
när du sover
nära men inte här

Viskar gonatt
men får inget svar
reser mig
men stannar i dörren

Du ligger stilla
och bakom dig
finns avtrycket av mig kvar
och håller om dig när du sover




Fri vers av emla skogstroll
Läst 283 gånger
Publicerad 2005-12-15 23:06



Bookmark and Share


  Sören
mmmm
2005-12-17

  kärleksbarn
fin!
men det lät lite läskigt att avtrycket låg kvar :)
2005-12-16
  > Nästa text
< Föregående

emla skogstroll
emla skogstroll