Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet


Mitt namn är vankelmod
och jag är här ikväll igen.
Mitt namn är ensamhet.
Jag heter inget mer än det.
För natten är min bror
och jag gör timmen lång.
Mitt namn är ensamhet.




Fri vers av Smålandspåg
Läst 469 gånger
Publicerad 2005-12-16 00:00



Bookmark and Share


  rebecca d
intressant koplingen: ensamhet-vankelmod.
för natten är min bror....fint!
däremot tycker jag du sak ta bort eller ändra sista raden...
2005-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Smålandspåg