Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikväll


En kväll som ikväll
är inte gjord för mig.
Är gjord för två.

En natt som inatt
finns alldeles för få.
Gjord för två.




Fri vers av Smålandspåg
Läst 458 gånger
Publicerad 2005-12-16 00:04



Bookmark and Share


  djävulsdotter
vacker :)
2005-12-24

  Propella
Riktigt bra! Fastnade för upprepningarna, och orden är vackra.
2005-12-18

  rebecca d
gillar. Fin liten enkel dikt...gillar upprepningarna i första raden på varje vers, ger en speciell känsla..
2005-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Smålandspåg