Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21:55. Anna Odells sista Oxascand (25mg)




Övriga genrer av ulf olsson
Läst 556 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-06 21:53



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
hahaha, ja, vad finnes där mer att säga - ?!
2011-03-07

  Lena Krantz VIP
Tack för ett gott skratt!
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson