Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta är en annan beskrivning av hur jag känt mig innan, om ni läst min tidigare dikt "Du har gjort mig vacker"


Så det känns

Raderad, borttagen
Så fort du har kommit in i någons liv har de tryckt på escape
Du är stolpen som står i vägen för de vackra ting människorna vill se
Du är gnisslet från naglarna mot griffeltavlan
Du är det små sakerna som stör människor i deras vardagsliv
Vad jag hatar dig.

Du är seg
Så fort du dyker upp så trycker alla på control alt delete
Snabbaste sättet att göra sig av med dig
Men du försvinner fan inte
Mer uttjatad än svininfluensa viruset
Fyfan, du är bara ivägen




Fri vers av Ida Annagreta
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-07 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Annagreta
Ida Annagreta