Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blank biljett

 

morgondagen gryr

mot ny destination

på resa utan slut




Bunden vers (Haiku) av Jenny Karlsson
Läst 469 gånger
Publicerad 2005-12-16 01:26



Bookmark and Share


  Psykad
Ja jättebra haiku.
Gillar den
2006-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson