Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick ett underbart fotto av min hund som gick bort förra året som valp på min födelsedag. Grät direkt när jag såg den och skrev denna dikt för henne. Saknar henne så!


The picture

I got a picture
A picture of you

I got it in my pocket
There it is safe and comfortable

I take it up every time I got sad
Because that picture of you make me happy again

It got so many memories
That’s makes me remember who I am

You were always with me
Followed me from the dark into the light

Made me see clearer then ever

You were the light in my life
My angel who had been send from above.

I miss you!
I love!

But I know you always bee there for me

R.I.P Trixi




Fri vers av modda
Läst 268 gånger
Publicerad 2011-03-07 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

modda
modda