Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför mitt fönster öppnas prakt

Vita moln skymmer
små gluggar av
himmelsblå kommer
fram.

Ljuset lockar.
Strålarnas spränger
sig igenom molnen.

Vindarna svaga.
Kylan lägger sig snart
värme kommer åter
och leker.

Njuter av vårens ankomst
ler då solen strålar
vill bara finnas ute.
Hälsar våren välkommen.




Fri vers av Filosofen2
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-07 09:47



Bookmark and Share


    AA VIP
Vårlig bild. Fint. // AA
2011-03-07

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vacker bild. Tack.
2011-03-07

  Yheela
Vad jag längtar då jag läser denna ... underbar.
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2