Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På röda sidenlakan



De hade precis varit på vandring -
dina fingrar med smak
av sött och salt
jag kysser dem mjukt och sakta
medan hettan som alldeles nyss
lagt sig till ro
blossar upp igen

min sökande blick ...

och då ser jag den
i dina blanka ögon -
åtrån!
igen!

det blir passion!
det sker ännu en explosion!

vi färdas på vågor
av längtan
som slumrat alldeles för länge
av lust som aldrig
tycks bli stillad
vilka underbara lekar det finns!
så mycket vi har kvar
att utforska!

dina varma händer
de heta kyssarna
dina läppar och din tungas
vandring på min hud
allt det där som tänder nya eldar inom -
åh vad jag vill ha mer
och också ge mer
av allt det!

att lyssna till din kvidande vällust
att i din andning höra
extasen accelerera
få se och känna din nakenhet
tränga in i mitt
allra hetaste djupa -
det är stort

så stort att
tillsammans med dig
få förenas
i den mest optimala av
kärleksnjutningar -
sedan ligga hopslingrade
med svettpärlor dansande
på slutna ögonlock
våra pulsar som slår i
samma takt
känna att du och jag -
vi hör ihop

så somnar vi
på röda sidenlakan
och ingenting
nej, absolut ingenting
kan vara större än

just det här

så vackra



ögonblicket














Fri vers av Junitvillingen
Läst 622 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-03-07 10:11



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Sinnlighetens stora vidgning av verkligheten !
2011-03-09

  Line W
Så hett och häftigt! Kärlek!
2011-03-08

    ej medlem längre
wow det var intimt, romantiskt, erotiskt och kärleksfullt! Ögonblick av poetisk hetta!!! Vackert!!!
2011-03-07

  ~Leonardo~
Stooor hetta och passion här...erotiskt lekfullt,
underbart att kunna ge sig hän på det sättet....mmm
2011-03-07

  Ninananonia VIP
Underbar dikt!
2011-03-07

  Danne
Får man testa.....??
2011-03-07

  Järnkatten
Underbart skrivet, en hetta och en vandring som jag själv upplever med min flickvän. Konstigt ändå att man ska behöva söka ett halvt liv innan det blir rätt.....
2011-03-07

  Linda CH VIP
Erotik på hög nivå uttryckt med så mycket känslor!
2011-03-07

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-03-07

    Max Poisé
Denna sparar jag och tar med mig. Oerhört fin att läsa, det liksom lyser av varje bokstav och jag vaggas in blan röda sidenlakan!
2011-03-07

  Jack_iX
Sensuellt o passionerat med mystik till ton ... snyggt skrivet !!!
2011-03-07

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker och berörande läsning. =)
2011-03-07

  ULJO
Berörande
2011-03-07

  Peter Olausson VIP
hett, underbart hett - och samtidigt skriver du med sådan ömhet, som gör att man vet att stunden har en fortsättning också, i en sensuell vardag. Så läser jag!
2011-03-07

    svarta ängeln
Väldigt vackert,men en mystik över det hela.
2011-03-07

  Nina Nightwish
Passion och helt underbar kärlek! Lusta när den är som bäst
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen