Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag fångar aldrig dagen

jag fångar mina drömmar och väver dem med dina till den dag vi önskar få -




Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 667 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2011-03-07 10:36



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
Koncist o vackert på några få rader! Applåd!
2011-09-15

    Birgersdotter VIP
du fångar känslan med några få ord på ett lysande sätt!!
2011-07-16

  Jasmine_S
Oj.. Så få rader, men så stor innebörd!
Snyggt jobbat och riktigt riktigt bra.
Applåder i massor (:
2011-06-01

  Valdemar Anders
Strålande!! Absolut!!
2011-03-07

  Fredric
Gillar denna, den får mig att må bra! Tack!
2011-03-07

  walborg
Att bygga ett gemensamt liv av gemensamma drömmar - realistiskt.
2011-03-07

  Linda CH VIP
Sluta aldrig med din väv.....den är glimrande vacker!
2011-03-07

  filosofian
Jättefint!
2011-03-07

    ej medlem längre
den perfekta drömväven!
2011-03-07

    Max Poisé
Snygg liten virkning här!
2011-03-07

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Underbart.
Sätt orsak och verkan i rätt ordning!
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött