Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skog, fylld av liv

 

som en symfoni

med naturens egna röst

ekar den av liv

 




Bunden vers (Haiku) av Jenny Karlsson
Läst 421 gånger
Publicerad 2005-12-16 06:18



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
den här förklarar skogens underbara mysterium med få ord. tack.
2005-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson