Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordning

drömmen var allt för stor

när jag blev stor

du barn är min överman

så låt mig vara liten utan krav

 vi kan släppa taget nu

för en dröm är ju bara en dröm

jag lever hos dig nu i frihet

 vi lever där det råder ordning

 i ett lugn av tystnad

 ån porlar fram i dalen

där bergen avundsjukt ser på 




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-07 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist