Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag finns till i världen

En inaktiv man som ser aktivitet som upprättelse. En tröghet får mig på fall i en värld av resultat. Att stå bredvid gör mig till en svag man, men ändå med självrespekt. Vad ska jag göra åt det som sker?

Jag har gjort mina val och det här är det som blev. Ingen ledsamhet i det jag gör. Att inse att inaktivitet fyller ett tomrum bortom allt. Vissa människor gör bäst i att enbart vara. Inte att utmana andras sanning i en uttalad längtan att finnas till.

Jag finns till i världen även fast det låter konstigt. I kollektiv mening är vi alla en pusselbit - men bitarna är inte lätta att lägga. Det som sker, sker, hur vi än gör i en vilsen värld. En dag vet vi! 
 




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-07 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist