Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldiga smaken som förför mina smaksinnen och ger kryddorgasm

Fyller dig
dricker dig
du skimrar i olika nyanser
men jag kan inte motstå
den arom du ger.

Puttrande läte innan
du är klar, men ibland
kan jag inte vänta
tills du är klar.
Måste få en kopp!

Mjölk och socker, röra
runt, sen är lyckan gjord.
Du och jag delar en
njutning.

Zoegas Passion Colombia
ja så heter du och på
utsidan du bär en tjej med
colomiansk hatt.
Lite starkare,
eldigare och mycket njutning.

Nu ska jag ner i tvättstugan,
men måste hinna med en
kopp till....




Fri vers av Filosofen2
Läst 595 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-07 16:17



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Hihi! Härlig!
Älskar första koppen kaffe på morgonen.
2011-03-07

  aol
presis så känner även jag, bra skriftat
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2