Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ska bara, en sista gång

inatt

jag ska bara.
titta en sista gång
på bilderna av dej

jag ska bara
läsa dina sms
dina ord
en sista gång

jag ska bara
minnas en sista gång
allting som var

jag ska bara
drömma om dej
en sista gång
om dej
och det som kunde blivit

vandra i minnens dalar
njuta solskenens
stunder

simma i avgrundens
sorgsna smärta
gråtandes
över allt som blev fel

sen ska jag
låta vinden
slita tag och föra bort
alla minnen
över horisontens kant

sen ska jag
kasta allt
i det avgrundsdjupa
stormande blå havet
för att
sjunka
sjunka
sjunka


sen ska jag
om någon dag

göra samma sak
igen
igen
igen


tills jag antingen dött
fått demens
eller faktiskt
kommit över dej




Fri vers av storm
Läst 636 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-03-07 16:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så bra beskrivit, mina känslor i dina ord...
2012-07-28

  Celticgirl VIP
underbar text..den bokmärker jag :)
2011-10-16

    ej medlem längre
Sjukt bra!
Känner verkligen igen det...
2011-09-21

  Minkki VIP
så på kornet! "är texten värd att läsa?" JA!
2011-04-01

  Mats Lundqvist
Kärlek är ett vågspel. Att våga älska är mod. Dikten fångar på ett bra sätt utsattheten. "Applåder"
2011-03-25

  Fru Intighet
Du gav mig gåshud,
fint skrivet tjejen!
2011-03-08

  F.
Du fångar känslan väldigt snyggt. Skickligt beskrivet. Tack!
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

storm
storm