Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är jag värdelös

himlen är blå och jag förväntansfull

en morgon som byts till dag

 solen ger ljusa skuggor mot golvet

 drömmar fyller i det som redan finns

 jag är bara en enkel man som hamnade fel

 ingen ånger i det i allt som sker

 nej, jag hade inget val för omständigheterna var sådana

vi har säkert ett öde på ett djupare plan

 man kan säkert kringgå det, men då är man i obalans

 idag har jag inga direkta mål, nej, jag tar en dag i taget

 jobbigast är när jag har svårt att skriva

 jag känner mig helt sysslolös

 och då kommer kampen om mitt egenvärde

 det är enormt svårt att möta känslan av värdelöshet inom mig




Fri vers av Mats Lundqvist
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-07 18:57



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra skriftat. // AA
2011-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Lundqvist
Mats Lundqvist