Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterns kalla tid, söver alla sinnen

Våren visar vad vintern gömt.
Våra fönster
gardiner som ska bytas

Idag har jag asparanta
vinröda längder i storarummet.
De passar så bra till mina
konturtapeter.

Funderar på vilka jag ska ha
istället.
Kanske vita asparanta med
en annan färg.

Växterna hos mig ser lite sisådär
ut, vill köpa nya.
Mina gröna fingrar har blivit
grå och trista.
Glömmer vattna.

Min kaktus och
Svättiväg är de enda som står
vackert.

Djupt inne i mig ler,
men gråtit mycket.
Hemmets vrå visar hur
vi mår.

En del i bokhyllan är
mobradel.
En liten bok, snäckor, stenar
och lite annat. Ler då jag
ser den.
Harmoni.






Fri vers av Filosofen2
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-07 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2